Prijavni obrazec

Prijavni obrazec

Poleg strokovnih kompetenc od kandidatov pričakujemo sposobnost prevzemanja odgovornosti, iniciativnost in proaktivnost pri opravljanju dela, razvojno in inovativno usmerjenost, pozitivno naravnanost, sposobnost delati v timih in projektnih skupinah ter v celoti sprejemati poslovno kulturo in poslovno politiko KLS. Nudimo možnost zaposlitve za nedoločen čas, delo v kreativnem okolju, stalno izobraževanje, napredovanje v skladu z doseženimi rezultati in osebnim napredkom ter stimulativno plačilo. Naše podjetje se nahaja v Zgornje Savinjski dolini, ob vhodu v enega najlepših predelov Slovenije, kjer se hitro najde ponovni stik z naravo in kotiček za osebno sprostitev. V kolikor vas zanima delo z nami, izpolnite prijavni obrazec.

Z oddajo vaše vloge boste vpisani v bazo iskalcev zaposlitve KLS. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali in bodo obravnavani le za namen zaradi katerega so bili poslani.

Osebni podatki, pridobljeni na podlagi vaše privolitve, se bodo obravnavali dokler privolitve ne boste umaknili oziroma preklicali. To lahko storite kadarkoli s poslanim sporočilom na e-pošto: info@kls.si.

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov v družbi ne obstaja nobeno avtomatizirano sprejemanje odločitev, obstaja pa oblikovanje profilov glede na tip prejemnika (izobrazbena struktura, delovne izkušnje, itd).

Pri tem preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelav, ki so se na njeni podlagi izvajale do njenega preklica.

 let
Neprestano učenje zagotavlja konkurenčnost

Iščemo:

  • odgovorne,
  • proaktivne,
  • pozitivne in
  • timsko naravnane sodelavce.